x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Interceptări în dosarul Păsat: Vile construite din contracte de miliarde de lei cu statul

Interceptări în dosarul Păsat: Vile construite din contracte de miliarde de lei cu statul

14 Feb 2011   •   13:08
Interceptări în dosarul Păsat: Vile construite din contracte de miliarde de lei cu statul

Oamenii de afaceri din Giurgiu îşi construiesc case din contracte de miliarde de lei cu statul, potrivit unor interceptări care apar în dosarul deputatului PDL Dan Păsat, prezentate în exclusivitate de Realitatea TV.

Într-o discuţie telefonică pe care parlamentarul a avut-o cu fostul său partener de afaceri, cel care l-a denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie, Păsat îi aminteşte acestuia că ştie ce a făcut cu banii primiţi pentru lucrările publice. Deputatul îi reproşează lui Adrian Ionel că nu şi-a plătit datoriile către el pentru că ar fi folosit banii ca să îşi ridice vile la Snagov, informează realitatea.net

"Deci e problema ta ce faci, mă! Tu, în momentul de faţă, tu...banii mei sunt la tine. Trei miliarde. Două miliarde nouă sute, mai exact. Bă, vreau banii, bă frate, ce tot comentezi cu mine? Voi v-aţi luat banii, bă omu' lu' Dumnezeu! 13 miliarde, băi, şi i-aţi băgat în alte lucruri, băi Adriane, băi! (...) Nu am făcut eu case la Snagov şi vile la Snagov, mă! Voi aţi făcut, din banii publici de stat. Băi băiatule, dacă vine mâine un control...", îi spune Păsat fostului partener de afaceri.

Deputatul PDL este acuzat de procurorii anticorupţie că l-a şantajat pe omul de afaceri Adrian Marian Ionel, ca să îi dea banii dintr-o lucrare publică pe care acesta o câştigase în Giurgiu. De cealaltă parte, deputatul susţine că banii i se cuveneau, pentru că firma sa a preluat prin antrepriză lucrarea, de la societatea care câştigase licitaţia.

×