x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    07 Ian 2008   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări
Sursa foto: DAN MARINESCU/

Ne enervează faptul că utilajele de deszăpezire parcă nici n-ar fi trecut pe străzile dintre blocurile Sectorului 4 al Capitalei. Astfel că pentru pietoni este aproape un calvar să ajungă la bulevardele curăţate, despre maşini nici nu mai amintim. Prin urmare, ne calcă pe nervi primarul Adrian Inimăroiu.


  • Ne enervează faptul că utilajele de deszăpezire parcă nici n-ar fi trecut pe străzile dintre blocurile Sectorului 4 al Capitalei. Astfel că pentru pietoni este aproape un calvar să ajungă la bulevardele curăţate, despre maşini nici nu mai amintim. Prin urmare, ne calcă pe nervi primarul Adrian Inimăroiu.
  • Ne enervează şi primarul Cristian Poteraş, pentru că nici străduţele din Sectorul 6 nu au văzut la faţă utilajele de deszăpezire.
  • n Ne enervează toţi edilii care pun discuţiile pe tema depozitării zăpezii in afara oraşului in termeni de "rentabilitate", deoarece ne transmit in mod direct că puţin le pasă de noi, cetăţenii. Numai găndul că ne vom strecura păn-la primăvară printre mormanele pietrificate de zăpadă murdară şi noroi ar putea să ne aducă in pragul unei revolte.
  • Ne enervează faptul că cel mai tare rişti să-şi rupi picioarele in faţa farmaciilor, unde rampele special făcute pentru persoanele cu handicap şi scările de intrare in unitate sunt acoperite cu gresie.
  • Situaţia este la fel de ingrozitoare şi in Sectorul 5 al Capitalei, unde pe Calea Rahovei, tronson principal al acestui sector, plugurile nici nu au trecut, darămite să ajungă să deszăpezească străduţele secundare. Ruşine, domnu’ "care este" Marean Vanghelie!

×
Subiecte în articol: observator