x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

01 Aug 2009   •   00:00

!! Ne enervează firmele de salubritate care îşi trimit angajaţii să ude florile de pe spaţiul public ziua în amiaza mare. Nu numai că traficul aglomerat se blochează din cauza muncitorilor, a furtunurilor şi a utilajelor, dar suntem convinşi că nici florile nu sunt prea încântate. Deh! Pe căldura de foc, udatul nu e indicat... neam!

!! Ne enervează trotuarele pentru studiul amenajării cărora Administraţia Străzilor va da aproape 200.000 de euro. Trotuarele de pe bulevardele Regina Elisabeta, Carol I, Pache Protopopescu, I.C. Brătianu, Nicolae Bălcescu, Magheru, Dacia, Calea Victoriei, Şoseaua Kisellef, precum şi din pieţele Universităţii, Romană, Victoriei şi Mihail Kogălniceanu vor fi mai curate, mai uscate, mai apretate după acest studiu de fezabilitate, mai ales după ce se va găsi un "concept unitar" în refacerea zonei centrale a Capitalei.

!! Ne enervează politicienii care ne-au adus la sapă de lemn, promiţându-ne că o să trăim bine, iar acum dau din colţ în colţ să mai scoată ceva bani ca să nu ne-ngroape de tot.

!! Ne enervează bonele care bat copiii altora pe banii părinţilor care le angajează şi le primesc în casă cu cea mai mare încredere. Propunem amplasarea unor camere video în prezenţa fiecărei bone, pentru a se evita pe viitor ieşirile lor violente.

!! Ne enervează şomajul care-a crescut în UE la 8,9%, atingând luna trecută pragul maxim din ultimii patru ani. Şi ne mai enervăm pentru că, potrivit estimărilor Eurostat, 21,5 mi­lioane de cetăţeni UE şi 14,9 milioane din zona euro nu aveau un loc de muncă luna trecută, numărul şome­rilor fiind în creştere cu 246.000 faţă de luna mai în spaţiul comunitar şi cu 158.000 în zona euro.

×
Subiecte în articol: observator