x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Invitatie - Specialitati la "Cafeaua cu Sare"

Invitatie - Specialitati la "Cafeaua cu Sare"

de Catalin Pavel    |    27 Iul 2005   •   00:00
Invitatie - Specialitati la "Cafeaua cu Sare"

Astazi, in cadrul emisiunii matinale "Cafeaua cu Sare", telespectatorii Antenei 3 pot savura, alaturi de Dana Deac, cateva din specialitatile casei.

La rubrica "Lifestyle", Berti Panaiot, editorul emisiunii Top Gear vorbeste despre Formula 1 si alte subiecte "motorizate". "Rasnita de vorbe" gazduieste o dezbatere alaturi de Adrian Moraru, director de programe la Institutul de Politici Publice, discutia fiind axata pe raportul asupra cheltuielilor politicienilor romani, realizat de IPP. O "Cafea cu frisca" va este servita de catre criticul de teatru Mihaela Michailov,tratatia urmand a fi incheiata de "Coloniale si delicatese". O rubrica in care este invitat Dan Amariei, vocalistul formatiei "Omul cu Sobolani", care va prezenta ultimul videoclip al trupei. La capitolul "Presa pe diagonala", colegul nostru Razvan Belciuganu, seful Departamentului Investigatii de la Jurnalul National, va face o "revista a presei" profesionista, in care vor fi "disecate" principalele subiecte ale zilei.

O noua "Cafea cu Sare", proaspata si aromata va asteapta si maine dimineata, incepand cu ora 8:10, purtand semnatura Antena 3.

×
Subiecte în articol: observator