x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Lascăr: Peste noapte, evoluţia post-operatorie a lui Adrian Năstase a fost bună, fără febră sau dureri

Ioan Lascăr: Peste noapte, evoluţia post-operatorie a lui Adrian Năstase a fost bună, fără febră sau dureri

22 Iun 2012   •   05:52
Ioan Lascăr: Peste noapte, evoluţia post-operatorie a lui Adrian Năstase a fost bună, fără febră sau dureri

Prof. dr. Ioan Lascar, seful Departamentului de chirurgie plastica a Spitalului Floreasca, a declarat, in aceasta dimineata, ca, in cursul noptii, evolutia post-operatorie a lui Adrian Nastase a fost buna, pacientul nu a facut febra si nici nu a avut dureri.

"Preocuparea noastra este rezolvarea traumatismului prin impuscare, ca evolutia sa fie buna si sa nu apara complicatii", a spus medicul.

El a precizat ca Adrian Nastase este monitorizat si pentru celelalte afectiuni si i se asigura suport psihologic, asa cum se intampla in astfel de situatii.

Ieri, dupa interventia chirurgicala, profesorul Serban Bradisteanu a declarat ca Adrian Nastase este echilibrat si ca nu au fost leziuni de organe vitale. "Problemele care se pun nu sunt ridicate de plagile cauzate de proiectil, ci de afectiunile mai vechi ale pacientului. Exista riscul sa faca infarct, dar intervenim ca sa nu se intample asa ceva. Oricand, o afectiune cardiaca se poate transforma in ceva critic", a declarat Bradisteanu.

Operatia a fost efectuata de un grup de medici dintre care au facut parte profesorii doctori Ioan Lascar si Serban Bradisteanu in Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie.

Fostul premier Adrian Nastase este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca dupa ce, miercuri, s-a impuscat in zona gatului cu un pistol.

Adrian Nastase a incercat sa-si ia viata la citeva ore dupa ce a aflat ca va trebui sa execute sentinta de doi ani de inchisoare in dosarul trofeul Calitatii.

×