x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Nelu Botiş, la Parchetul General

Ioan Nelu Botiş, la Parchetul General

09 Noi 2011   •   07:20
Ioan Nelu Botiş, la Parchetul General


Ioan Nelu Botis, fostul ministru al Muncii, a fost in aceasta dimineata la Parchetul General. La iesirea din sediul institutiei, fostul ministru a declarat ca a venit la PICCJ pentru a aduce documente in cazul unei persoane care revendica un drept salarial.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca pe rolul Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu exista nicio plangere sau dosar penal in care sa se faca cerectari cu privire la fostul ministru.

Ioan Nelu Botis a demisionat in 20 aprilie din functia de ministru al Muncii in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale in proiectul european "Sansa la demnitate".

Proiectul are o valoare de 2.130.890 de lei si nu a fost depusa nicio cerere de rambursare. El a fost aprobat spre finantare la 1 octombrie 2010, iar contractul de finantare a fost semnat la 27 octombrie 2010. Conform acordului de delegare, proiectul se afla in monitorizare la organismul intermediar regional POSDRU Nord-Vest si a primit prefinantare la 29 noiembrie 2010.

×