x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioana Maria Vlas: "În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol" (Video)

Ioana Maria Vlas: "În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol" (Video)

16 Sep 2010   •   00:00
Ioana Maria Vlas: "În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol" (Video)

Cu numai câteva ore înainte ca judecătorii Curţii de Apel să anunţe dacă omul de afaceri va rămâne în arest, Ioana Maria Vlas a declarat, într-un interviu pentru Antena 3, că "în libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol pentru că e în stare să întoarcă lumea pe dos". Vlas a vorbit despre dosarul lui Vîntu şi despre problemele cu legea ale omului de afaceri.



"Vîntu o să tacă din loialitate, dar şi din frică. Nu e bine să dezgropi morţii, că put. Nici nu vă puteţi închipui cât de îngrozitor put", a declarat Ioana Maria Vlas care a adăugat că omul de afaceri ar putea să iasă pe "chichiţe de procedură". "Din câte dosare grele au fost în România, stiţi cum au ieşit curaţi cei care erau judecati, pe chichite de procedură?".

"Eu nu pot să mă pronunţ, că nu sunt judecător, eu spun că, din punct de vedere procedural, dacă cineva are de ce să se lege, se va lega. Eu însă nu am dubiu că Vîntu îl va ajuta pe Popa aşa cum a şi făcut-o până acum".

Ioana Maria Vlas este de părere că Sorin Ovidiu Vîntu merită să rămână în închisoare. "Este abject să te ascunzi în dosul cuiva. L-a pus pe Popa să facă cea mai murdară parte din dosarul FMI. Eu am semnat toate hârtiile în speranţa că lucrurile se vor îndrepta".

"Lucrurile cele mai urate le-a furat prin Popa. (...) E un comportament de guzgan. El nu există nicăieri pe hârtie.", a continuat Ioana Maria Vlas.

"În libertate, Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol, pentru că este în stare să întoască toată lumea pe dos". (...) Statul român a fost neputincios în faţa lui Vîntu", a mai spus Ioana Marian Vlas.

×
Subiecte în articol: observator