x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis şi Ponta, la bilanţul DNA

Iohannis şi Ponta, la bilanţul DNA

24 Feb 2015   •   11:00
Iohannis şi Ponta, la bilanţul DNA

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupți, prezintă astăzi bilanțul activității instituției din 2014. La eveniment participa președintele Klaus Iohannis, dar şi premierul Victor Ponta.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Iohannis a anunțat că va participa la bilanțul DNA, unde va susține necesitatea depăşirii "definitive" a situaţiilor în care Parlamentul se opune anchetării membrilor săi.

"Voi participa la prezentarea bilanţului DNA şi voi sublinia din nou că trebuie să depăşim definitiv situaţiile în care Parlamentul se opune anchetării membrilor săi. Sper ca partidele politice să-şi respecte angajamentul asumat public de a face mai simple şi mai transparente procedurile parlamentare care privesc cererile justiţiei", a postat ieri pe contul său președintele României.
 
Klaus Iohannis a precizat că România devine "model şi inspiraţie pentru alte ţări în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei", fapt pe care l-a constatat cu ocazia vizitei recente la Bucureşti a preşedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev.

×