x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Iliescu, operat la colon. Starea de sănătate a fostului preşedinte este "excelentă"

Ion Iliescu, operat la colon. Starea de sănătate a fostului preşedinte este "excelentă"

16 Ian 2012   •   06:20
Ion Iliescu, operat la colon. Starea de sănătate a fostului preşedinte este "excelentă"

UPDATE 11:30 - Medicii de la Spitalul Elias au dat asigurari ca in cazul operatiei fostului presedinte Ion Iliescu s-au luat toate masurile necesare pentru ca procedura sa fie sigura.

"Diagniosticul si tratamentul s-au stabilit in urma deciziei unei comisii. Lucrurile s-au derulat fara incidente, evolutia post-procedura este buna. Pacientul este intr-o stare excelenta", a anuntat conf. dr. Nicolae Tudor. Potrivit acestora, externarea va fi rapida, cel mai probabil in urmatoarele zile. De asemenea, pacientul sanatatea fostului presedinte va fi tinuta sub control cu un regim special in conditiile date.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat, luni dimineata, pentru un polip la colon, la Spitalul Elias din Bucuresti. Analizele facute in decembrie arata ca nu este vorba despre o suferinta oncologica.

Spitalul Elias a informat, duminica, intr-un comunicat, ca Ion Iliescu este internat la unitatea sanitara "pentru continuarea investigatiilor de control in sfera digestiva incepute la sfarsitul anului trecut".

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala, in 24 noiembrie 2011, unde i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate.

Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine. Iliescu preciza ca a avut "o indispozitie digestiva", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat". (V.M.)

×