x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Ion Tiriac doneaza 100.000 de euro sinistratilor

Ion Ion Tiriac doneaza 100.000 de euro sinistratilor

23 Aug 2005   •   00:00
Ion Ion Tiriac doneaza 100.000 de euro sinistratilor

Impresionat de suferinta fara margini prin care trece Romania afectata de inundatii, Ion Ion Tiriac (foto) a decis sa doneze 100.000 de euro sinistratilor. Banii nu vor fi acordati autoritatilor locale, ci vor fi investiti in materiale de constructii, care vor merge direct catre oamenii care au cea mai mare nevoie de ele, pentru a-si reconstrui casele.

SCHIMBARE. Initial, suma de 100.000 de euro fusese donata de Ion Ion Tiriac, membru in Fundatia Olimpica Romana, pentru constructia Casei Olimpice. Vazand dezastrul prin care trece tara, omul de afaceri a hotarat, cu acordul fundatiei, sa redirectioneze acesti bani catre oamenii care au acum cea mai mare nevoie de ei. "Romanii afectati de inundatii au nevoie de ajutor astazi! Toti romanii ar trebui sa fie preocupati de soarta semenilor nostri", a marturisit el, adaugand ca, atunci cand va fi nevoie, va face o alta donatie pentru Casa Olimpica.

Zona in care vor merge ajutoarele va fi aleasa de Ion Ion Tiriac impreuna cu reporterii Jurnalului National, la incheierea campaniei de presa "Romanii nimanui".

×
Subiecte în articol: observator