x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ionela Danciu, mama tripleţilor care a schimbat legea indemnizaţiilor pentru copii, singurul protestatar pro-Arafat din Aiud

Ionela Danciu, mama tripleţilor care a schimbat legea indemnizaţiilor pentru copii, singurul protestatar pro-Arafat din Aiud

15 Ian 2012   •   08:17
Ionela Danciu, mama tripleţilor care a schimbat legea indemnizaţiilor pentru copii, singurul protestatar pro-Arafat din Aiud

Singura persoana a protestat, sambata seara, la Aiud, in semn de solidaritate cu medicul Raed Arafat, demisionar din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, si cu manifestatiile organizate la sfarsit de saptamana in majoritatea oraselor mari ale tarii, a fost pazita de sase reprezentanti ai fortelor de ordine, cate doi de la Jandarmerie, Politie si Politia locala, informeaza Romania TV.

Persoana care a iesit in strada este nimeni alta decat Ionela Danciu, mama tripletilor care s-a luptat in justitie si a reusit sa schimbe legea prin care parintii de gemeni primesc indemnizatie pentru fiecare copil.
Ionela Danciu a facut totul ca la carte si a obtinut autorizatie pentru protestul sau.
"Ca un om normal la cap, m-am dus la politie si am facut o declaratie si o cerere, ca sa fiu insotita de organele de politie, jandarmerie si politia locala. Am iesit in semn de solidaritate pentru aceasta tara, pentru necazurile oamenilor. Am langa mine doi jandarmi, doi politisti si doi de la politia locala", a declarat mama tripletilor, la Romania TV.
Spre deosebire de Capitala, unde protestul a capatat accente violente, actiunea Ionelei Danciu a fost una pasnica. "Nu e normal ca civilii sa le dea in cap jandarmilor si invers. Si pentru ca medicul Rael Arafat mi-a inmanat personal o cupa pe care scrie «mi-ati oferit o lectie de viata», eu trebuie sa spun ca acest medic ne ofera o lectie de viata de 21 de ani", a punctat protestatara din Aiud.
Femeia a stat sambata seara mai multe ore in centrul orasului, dar nimeni nu i s-a alaturat, desi a postat pe Facebook mesaje in care anunta protestul. Ea intentioneaza sa iasa in strada si azi.

×