x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil, pe 15 ani, din raţiuni de securitate naţională

Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil, pe 15 ani, din raţiuni de securitate naţională

29 Dec 2015   •   16:28
Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil, pe 15 ani, din raţiuni de securitate naţională
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Curtea de Apel Bucureşti a admis marţi cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi l-a declarat indezirabil pe cetăţeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, din raţiuni de securitate naţională.

''La data de 28.12.2015, în urma propunerii formulate de SRI - Autoritatea Română cu competenţe în domeniul securităţii naţionale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, conform dispoziţiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetăţeanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate naţională'', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti transmis marţi AGERPRES.

În cauză au rezultat indicii temeinice conform cărora cetăţeanul iordanian a desfăşurat activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională, activităţi ce se încadrează în dispoziţiile Legii nr. 51/ 1991 privind siguranţa naţională şi ale Legii nr. 535/ 2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, precizează sursa citată.

×