x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IPS Teodosie contestă amenzile primite luni

IPS Teodosie contestă amenzile primite luni

24 Ian 2022   •   16:14
IPS Teodosie contestă amenzile primite luni
Sursa foto: Hepta

UPDATE: Arhiepiscopul Teodosie consideră amenzile primite luni ilegale și spune că a fost informat despre carantinare mult după ce le-a primit.

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa. În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, se arată într-o informare a Arhiepiscopiei Tomisului, remisă MEDIAFAX.

IPS Teodosie a primit două amenzi luni, de câte 1.000 de lei, după ce a oficiat o liturghie, apoi a fost găsit pe stradă.

Poliția Constanța a anunțat că un bărbat de 66 de ani nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină și a primit două amenzi a câte 1.000 de lei.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID, apoi a ieșit în stradă.

Stire initiala:

Polițiști din Secția 3 Constanța au identificat, într-o biserică din orașul Constanța, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informează Poliția Constanța.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.

 

×
Subiecte în articol: ips teodosie