x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubita lui Putin ar putea să fie din nou însărcinată

Iubita lui Putin ar putea să fie din nou însărcinată

20 Mai 2015   •   12:19
Iubita lui Putin ar putea să fie din nou însărcinată

 Fosta campioană olimpică la gimnastica ritmică Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi iubita secretă a preşedintelui rus Vladimir Putin, a apărut zilele trecute, din nou, în lumina reflectoarelor, după o absenţă îndelungată din spaţiul public, într-o ţinută vestimentară care a dat naştere la zvonuri privind o nouă posibilă sarcină, potrivit mass-media ucrainene, care citează postul de televiziune REN TV. 

Kabaeva a renunţat toamna trecută la postul de deputat din partea Rusiei Unite (partidul de guvernământ) în Duma de Stat (camera inferioară) pentru a prelua conducerea holdingului "Grupul Naţional Media". 

Alina Kabaeva împreună cu popularul cântăreţ rus Iosif Kobzon a moderat cel de-al şaptelea festival de gimnastică ritmică 'Alina'. 

Fosta sportivă s-a urcat pe scenă într-o rochie largă de culoare roşu închis, până la genunchi, chiar croiala rochiei fiind cea care a dat naştere zvonurilor privind o posibilă nouă sarcină. 

În condiţiile în care viaţa personală a preşedintelui rus este păzită cu străşnicie de opinia publică, zvonurile şi presa îi atribuie acestuia o relaţie de şapte ani cu fosta gimnastă. Neoficial, se spune că cei doi ar avea deja copii împreună - un băiat, în vârstă de 3 ani, şi o fată născută în noiembrie 2012. 

Putin (62 de ani) a anunţat în vara anului 2013 că divorţează de soţia sa Liudmila, după aproape 30 de ani de căsnicie. agerpres.ro

×