x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de către statul român!

Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de către statul român!

02 Dec 2013   •   22:41

În cadrul emisiunii Sinteza zilei, difuzată de Antena 3, a fost prezentată o sentinţă judecătorească prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, a primit circa 10 milioane de euro despăgubiri din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea depusă de avocatul Radu Pricop şi alţi patru reclamanţi, prin care ANRP a fost obligată să emită un titlu de despăgubiri pentru o suprafaţă de 90,5 ha de teren din Ştefăneşti la valoarea de 44,1 milioane lei.
Este de semnalat în acest caz şi faptul că raportul de evaluare a terenului a fost întocmit  de societatea Romcontrol, deţinută de către soţul Andreei Paul, prim-vicepreşedinte PDL.

Recursul cu care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a atacat decizia Curţii de Apel Piteşti, a fost respins de către Curtea Supremă de Justiţie.
Astfel, Radu Pricop şi ceilalţi reclamanţi vor primi peste 440 de miliarde de lei vechi, aproximativ 10 milioane de euro de la statul român, aceasta fiind cea mai mare despăgubire aprobată vreodată în Argeş şi a doua la nivel naţional, după cea dată lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, aproape 70 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: ioana basescu radu pricop