x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mănăstirea Sihăstria Rarăului, pe Facebook: La şcoala Iuliei Ionescu, minora dispărută, se întâmplă "minunăţii draceşti"

Mănăstirea Sihăstria Rarăului, pe Facebook: La şcoala Iuliei Ionescu, minora dispărută, se întâmplă "minunăţii draceşti"

17 Feb 2014   •   17:00
Mănăstirea Sihăstria Rarăului, pe Facebook: La şcoala Iuliei Ionescu, minora dispărută, se întâmplă "minunăţii draceşti"
Sursa foto: https://www.facebook.com/ManastireaSihastriaRaraului?ref=stream

Mănăstirea Sihăstria Rarăului a postat luni pe Facebook o precizare în cazul Iuliei Ionescu, minora care dispăruse de acasă spunându-i mamei că se duce să se călugărească. Potrivit postării, la şcoala Iuliei Ionescu s-ar întâmpla minunăţii drăceşti pe care profesorii le experimentează pe copii.

"In pragul serii venind un oaspete trimis de Dumnezeu si insotit de o maica si un calugar cautind Mantuirea ! Nu il poti trimite la o alta Manastire fie si de maici ,asa ca dvs...Ana P (probabil o persoană care postase un comentariu n.n.) incercati sa aruncati vina pe Arhimandritul Ioan care este Duhovnicul miilor de oameni care sunt traitori nu mai vorbim de altii care fac parte din alte culte si tot urca pina in virful Raraului sa vada si ei si sa auda ce se intimpla pe acel Colt de Rai al Raraului ! Daca chiar va preocupa starea acelei fete, mergeti si va interesati la scoala in familie de unde au inceput problemele ....Dece Profesoara x merge la radiestezie ?Dece profesoara cutare merge la Reyki si alte minunatii dracesti ....acestia experimenteaza pe copii din scoli pe copii dvs .....iar problemele din familie vin si pun capac si inima omului este aceia care trece prin traume din cauza informatiilor primite ,traite ,gandirea la ce va sa fie mai tirziu se trezeste la realitate ,anticiparea unui viitor mai putin bun aduce in mintea celui pe care Dumnezeu il lumineaza ,apar intrebarile de sine ,ce va fi cu sufletul unde se va salaslui dupa moarte ,centrul acestui univers este in inima noastra tot ce gandim ajunge sa il trecem prin inima carnala si in noi se dezlantuie intreaga Creatie a lui Dumnezeu ,apar schimbari extraordinare ! Nu noi mai gandim,ci insasi Hristos Iisus este cel care ne va conduce spre Mantuirea Sufletului dar si spre sanatatea Trupului! Amin!"


Iulia Ionescu, adolescenta în vârstă de 15 ani, din Bucureşti, care a fost dată dispărută de familie, a fost găsită sâmbătă în viață. Adolescenta a fost localizată într-un tren ce se întorcea la București de la Suceava. Conform informaţiilor, Iulia Ionescu a petrecut ultimele zile la o mănăstire din Suceava.

×