x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la un supermarket din Berceni. Trei persoane mascate au legat vânzătoarele şi au plecat cu 4.500 de lei

Jaf la un supermarket din Berceni. Trei persoane mascate au legat vânzătoarele şi au plecat cu 4.500 de lei

08 Feb 2013   •   09:07
Jaf la un supermarket din Berceni. Trei persoane mascate au legat vânzătoarele şi au plecat cu 4.500 de lei

Trei persoane mascate au jefuit, în noaptea de joi spre vineri, un supermarket din Sectorul 4, de unde, după ce au legat angajatele, au fugit cu 4.500 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae. Acesta a sus că jaful a avut loc la un supermarket de pe strada Turnu Măgurele, în jurul orei 02.30, atacatorii imobilizându-le şi ameninţându-le cu moartea pe cele trei angajate aflate în magazin.

Atacatorii le-au legat pe angajate, apoi au luat 4.500 de lei şi au fugit. Banii au fost sustraşi din cinci case de marcat.

Cele trei angajate au fost audiate de poliţişti, iar una dintre acestea, care în timpul jafului a suferit un atac de panică, a spus că i s-a părut că unul dintre indivizi era înarmat cu un pistol, însă nu a fost sigură de acest lucru.

La faţa locului se află poliţiştii de la Secţia 26 care fac investigaţii. Potrivit unor surse din poliţie, magazinul nu avea pază umană, anchetatorii verificând şi o eventuală neglijenţă în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale cu privire la asigurarea banilor.

×
Subiecte în articol: jaf supermarket berceni mascati