x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jamila, în lacrimi după ce a pierdul procesul "eclerului la tavă”: Tot timpul eram proastă și grasă

Jamila, în lacrimi după ce a pierdul procesul "eclerului la tavă”: Tot timpul eram proastă și grasă

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2024   •   07:20
Jamila, în lacrimi după ce a pierdul procesul "eclerului la tavă”: Tot timpul eram proastă și grasă

Războiul "eclerului la tavă" s-a încheiat în justiție, dar continuă în mediul online. Jamila a pierdut definitiv procesul intentat Laurei Laurențiu.

Potrivit Antena 3 CNN, disputa lor a pornit de la un videoclip publicat de cunoscuta vloggeriță culinară, în mai 2019, care a fost raportat de colega sa de breaslă pe motiv că ar încălca drepturile de autor.

După decizia magistraților, Jamila a reacționat pe rețelele sociale și a transmis că ani de zile a fost ținta bullying-ului.

"Cum s-a ajuns cu povestea "eclerului la tavă", trebuie să vă povestesc niște lucruri din trecut.

Când Jamila Cuisine a început să crească, în jurul meu, oamenii au început să se poarte diferit, au început să fie deranjați de acest succes. Credeau că succesul meu este mult prea rapid și nemeritat.

Această doamnă cu care am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele care în repetate rânduri au avut lucruri de comentat despre mine.

Tot timpul eram proastă, grasă. Oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști, iar tot ce făceam eu era rău.

Șicanele acestea nu au fost o săptămână sau o lună, ci ani de zile

Pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta pentru că m-am simțit ca un copil la școală care are parte de bullying", a spus Jamila în clipul video transmis pe rețelele de socializare", a povestit Jamila, pe contul său de Youtube.

După decizia magistraților, vloggăriţa culinară Laura Laurențiu a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care spune că:

"Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat decizia finală în procesul "Eclerelor la tavă". Partea adversă a pierdut procesul și de această dată (la a treia instanță), epuizând, în final, toate căile de atac."

La începuturile blogosferei culinare în limba română, exista practica să se menționeze, cu link, locul de unde autorul unei postări s-a inspirat.

Cu timpul, această practică s-a pierdut, reclamanta, prin soțul dânsei, chiar exprimându-se public că ar fi opțională menționarea sursei.

Iată că instanța este de părere nu doar că ar fi indicat, ci chiar necesar", a scris Laura Laurențiu.

În urma proceselor, Jamila este obligată să îi plătească 10.000 de lei cheltuielile de judecată celei pe care a pârât-o în justiție.

×
Subiecte în articol: Jamila lacrimi ecler la tavă proces