x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarm găsit mort la Consulatul Germaniei din Sibiu. Bărbatul avea trei plăgi înjunghiate

Jandarm găsit mort la Consulatul Germaniei din Sibiu. Bărbatul avea trei plăgi înjunghiate

30 Mai 2012   •   05:50
Jandarm găsit mort la Consulatul Germaniei din Sibiu. Bărbatul avea trei plăgi înjunghiate

UPDATE 10:08 - Anchetatorii spun ca jandarmul care asigura paza Consulatului German din Sibiu a fost ucis. "In momentul in care a fost gasit subofiterul de Jandarmerie avea arma si munitia din dotare asupra sa, iar decesul a survenit prin provocarea de catre o alta persoana (persoane) a unor plagi cu un obiect contondent. Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a preluat cercetarile in acest caz", se precizeaza intr-un comunicat transmis, miercuri dimineata, de catre reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu.

Un jandarm a fost gasit mort, in aceasta dimineata, la Sibiu, avand trei plagi injunghiate. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit de cãtre colegul sãu care a venit sã-l inlocuiascã in post. Jandarmul se afla in misiune, pazind Consulatul Germaniei.

Barbatul avea 33 de ani si era necasatorit. El se afla la lucru in exteriorul cladirii consulatului. Acesta isi incepuse tura la ora 22.00 si urma sa plece acasa la ora 07.00.

Directorul Ambulantei Sibiu, Ovidiu Luca, a declarat, pentru Mediafax, cã in jurul orei 6.30 a fost primit un apel la 112 din partea unei persoane, iar echipajul medical care a mers la Consulatul German l-a gãsit pe jandarm intr-o balta de sange. Barbatul era intins pe burtã si avea trei plãgi injunghiate, dintre care doua i-au atins artere.

Directorul Ambulantei Sibiu a mai spus ca decesul jandarmului s-ar fi produs cu aproximativ doua ore inainte de ora la care a fost gãsit.

Autoritatile au deschis deja o ancheta in acest caz pentru a stabili circumstantele decesului.

×