x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL şi protestul de la Universitate

Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL şi protestul de la Universitate

19 Ian 2012   •   06:22
Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL şi protestul de la Universitate

Mitingul organizat de USL si protestul din Piata Universitatii au facut ca Jandarmeria sa suplimenteze dispozitivele.

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, a facut apel la participantii la ambele mitinguri sa nu se implice in incidente si sa semnaleze infiltrarea persoanelor care ar putea tulbura ordinea publica.

Actiunea de protest a USL, denumita "miting pentru libertate", incepe la ora 15:30, la Arcul de Triumf, de unde manifestantii pleaca in mars pe Soseaua Kiseleff, pana in apropierea sediului Guvernului, unde raman pentru miting pana la 18:00.

Autocarele care ii vor aduce pe protestatarii din provincie vor intra in Capitala intre orele 14.30 si 15.30, prin cinci puncte, respectiv: DN 1 - Fantana Miorita; DN 2 - Soseaua Colentina (Parc Plumbuita); autostrada A1 - Bulevardul Iuliu Maniu, in dreptul Metro Militari; autostrada A2 - in dreptul Real Pallady; DN 5 - Giurgiului. Participantii vor fi adusi cu autocarele pana pe Bulevardul Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre strada Docentilor si Piata Arcul de Triumf.

Manifestantii vor pleca in mars la ora 15.30, de la Piata Arcul de Triumf pe strada Soseaua Kiseleff, pana la strada Monetariei, din apropierea Muzeului Taranului Roman, unde pana la ora 18.00 va avea loc un miting de protest.

×