x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria Română: Avem efective pentru asigurarea desfășurării normale a mitingului

Jandarmeria Română: Avem efective pentru asigurarea desfășurării normale a mitingului

10 Aug 2019   •   17:58
Jandarmeria Română: Avem efective pentru asigurarea desfășurării normale a mitingului

Jandarmeria Română a făcut declarații cu privire la protestul din Piața Victoriei, unde, potrivit organizatorilor, se vor strânge aproximativ 250.000 de persoane. 

„Începând cu ora 17 și în zona Piața Revoluției avem dispozitiv, avem efective pentru asigurarea condițiilor normale de desfășurare a mitingului, urmat de un marș. Nu au fost incidente. În mediul online au fost vehiculate tot felul de informații, bazate pe niște realități care nu ne conduc în ideea în care au fost ele speculate, și anume prezența unor mașini la Jandarmeriei parcate pe străzile adiacente zonei în care ne aflăm. Încă de dimineață organizatorii au anunțat un număr destul de mare de persoane, e normal să avem efective pentru a putea gestiona tot ce înseamnă măsuri de ordine publică. Sunt măsuri preventive pentru a asigura siguranța tuturor. 

Tot în mediul online s-a spus că au fost aduse tunuri cu apă. Nu sunt în Piața Victoriei, sunt la sediul unităților, unde stau în mod frecvent, ele nu sunt în misiune”, a spus un reprezentant al Jandarmeriei Române. 

Antena3

×