x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmul care a înapoiat servieta cu 50.000 euro, avansat în grad

Jandarmul care a înapoiat servieta cu 50.000 euro, avansat în grad

21 Feb 2011   •   15:14

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, l-a avansat în grad pe jandarmul Aurel Trăistaru de la IJJ Gorj, cel care a găsit o servietă în care erau 50.000 de euro într-o parcare din Târgu-Jiu şi a înapoiat-o proprietarului.

Festivitatea de înaintare în grad a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj, în prezenţa şefului Jandarmeriei Române, colonelul Costel Gavrilă, se arată într-un comunicat de presă de luni al Jandarmeriei Române.

"Doresc să vă felicit pentru modul în care v-aţi îndeplinit datoria de cetăţean. Gestul dumneavoastră este unul de onoare şi corectitudine. Am iniţiat avansarea dumneavoastră în grad în faţa întregului colectiv al unităţii, în semn de apreciere pentru modul în care v-aţi comportat şi din dorinţa de a exemplifica calităţile şi profesionalismul jandarmilor, care nu se limitează doar la îndatoririle de serviciu", a declarat Costel Gavrilă.

Plutonierul major Aurel Trăistaru este jandarmul care a găsit şi înapoiat unui cetăţean o servietă ce conţinea 50.000 euro şi acte, uitate într-o parcare din Târgu-Jiu.

Gestul jandarmului a fost apreciat şi de Consiliul Judeţean Gorj, care i-a oferit o plachetă, ca însemn de onoare pentru "modelul autentic de cetăţean al Gorjului". (Mediafax)

×