x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jean Pădureanu, atacat în plină stradă! "Dacă nu strigam «Hoţii!» apucam şi-l biruiam"

Jean Pădureanu, atacat în plină stradă! "Dacă nu strigam «Hoţii!» apucam şi-l biruiam"

27 Oct 2012   •   18:57
Jean Pădureanu, atacat în plină stradă! "Dacă nu strigam «Hoţii!» apucam şi-l biruiam"

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost jefuit vineri, în cartierul Panduri din Sectorul 5 al Capitalei, de un bărbat care, după ce l-a agresat, i-a furat borseta şi a fugit, acesta fiind căutat de poliţişti.

Pădureanu a fost atacat chiar la colţul blocului în care deţine un apartament. "Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mîini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-aş ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru", a spus Pădureanu.

"A fugit de frică pentru că dacă mai stătea un minut îl loveam acolo rămânea, pentru că necazurile îţi dau forţă. Am rămas acolo plin de sânge, au venit vecinii de acolo, au încercat să îl prindă. Dacă nu strigam «Hoţii!» apucam şi-l biruiam, strigând, a reuşit să fugă. A venit poliţia la faţa locului. Ei spun că au şanse mari ca hoţul să fie prins. Însă se poate întâmpla unei familii, să vină să-ţi ia copilul... E un fenomen social şi, dacă nu vor lua măsuri, se va ajunge foarte departe", a declarat preşedintele Gloriei Bistriţa la Realitatea TV.

"Nu sunt afectat fizic, sînt afectat moral de ţara asta, nu se schimbă niciodată nimic. De obicei eram însoţit. Mereu cu cineva. Am nevoie să îmi iau armă. Sunt o persoană urmărită. Decât să ia viaţa unui om, mai bine îl omor eu şi fac puşcărie", a mai declarat despre incident Jean Pădureanu la emisiunea  Contraatac, la GSP TV.


×