x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jean Paul Gaultier a analizat prestaţia Cezar la Eurovision. Ce spune celebrul creator francez despre show-ul României (VIDEO)

Jean Paul Gaultier a analizat prestaţia Cezar la Eurovision. Ce spune celebrul creator francez despre show-ul României (VIDEO)

20 Mai 2013   •   09:54
Jean Paul Gaultier a analizat prestaţia Cezar la Eurovision. Ce spune celebrul creator francez despre show-ul României (VIDEO)

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat că Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, ar merita "o menţiune specială", spectacolul lui fiind unul "extravagant şi, într-un fel, neobişnuit".

"O menţiune specială pentru România. A fost un spectacol extravagant şi, într-un fel, neobişnuit", a spus Jean Paul Gaultier, într-o declaraţie acordată TVR şi postată pe site-ul Televiziunii Române.

Cezar a purtat o ţinută care a inclus o mantie neagră, din piele, velur şi pietre semipreţioase, concepută de creatoarea Doina Levintza.

Cezar s-a întors în România în noaptea de duminică spre luni. Artistul român s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Malmö Arena, în timp ce Emmelie de Forest din Danemarca a câştigat competiţia.

Cezar a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" şi a obţinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de Republica Moldova şi Grecia.

×