x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Kovesi, în evaluare acasă, i-a aburit pe bulgari la Sofia

Kovesi, în evaluare acasă, i-a aburit pe bulgari la Sofia

de Dan Constantin    |    17 Mar 2017   •   07:22
Kovesi, în evaluare  acasă, i-a aburit pe bulgari la Sofia

În timp ce ministrul justiției o caută pe Kovesi prin București  să o evalueze, Codruța Kovesi le prezinta bulgarilor  la Sofia succesurile DNA. 

Joi, potrivit agentiei BTA, Kovesi a tinut o conferinta la Sofia , la Curtea de Casație, unde a spus ca anul trecut au fost condamnati  definitiv pentru corupție 800 de persoane- ministri,parlamentari, primari și alte persoane importante, adăugand ca au fost returnate doar 4 dosare de instante.

Kovesi nu le-a spus bulgarilor câti arestati de DNA au fost achitati și nici care este proportia achitarilor din numărul celor trimisi în judecata, da aproape 10 ori mai mult decat la alte parchete.Nu le-a povestit nici tarasenia cu decizia Curtii Constituționale, sau nu a retinut din expunere aceasta parte ziaristul de la BTA, SA NU-I SPERIE PE CITITORI.

Gazda, Seful Curtii de Casatie, în semn de pretuire pentru conferentiară, si invidios pe rezultatele luptei anticorupție din Romania a dat o maxima epocală - ,,Ca ei, bulgarii adică, nu au un Iohannis în spatele anticorupției”, ceea ce insemna ca la Sofia se stie ca in spatele actiunilor DNA  S-AR AFLA PRESEDINTELE IOHANNIS. 

 Asa i-a prezentat probabil situația Codruta Kovesi, acuzata la Bucuresti ca Basescu și serviciile au intervenit în anchete pentru anihilarea adversarilor! Iată ca acum apare și IOHANNIS în această postură, DECONSPIRAT DE FILIERA BULGARĂ!

Bulgarii, puternic impresionati de exemplul pozitiv al Romaniei, cad mereu în plasa unor situații comice, desprinse din bancurile cu Bulă. Acum doi ani o echipă a televiziunii din Sofia s-a prezentat la ANI sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu, în dimineata cand procurorii doamnei Kovesi tocmai îl plimbau cu catuse prin București. 

Acum, ca semn de prevedere, Kovesi a mers la Sofia cand i se clatina scaunul la București, ca nu cumva sa mai bata drumul degeaba vreo echipă de entuziasti bulgari.

×