x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La 14 ani, este însărcinată în cinci luni! Doi minori, elevi în clasele a VI-a şi a VII-a, vor deveni părinţi

La 14 ani, este însărcinată în cinci luni! Doi minori, elevi în clasele a VI-a şi a VII-a, vor deveni părinţi

de Paul Ciurari    |    29 Ian 2013   •   18:54

Dragostea dintre doi adolescenţi din Rădăuţi a luat o turnură neaşteptată, când s-a aflat că prietenia lor s-a consumat sexual, iar fata de 13 ani a rămas însărcinată. Minora este în clasa a VI a unei şcoli din localitate, iar iubitul fetei este elev în clasa a VIII la aceeaşi şcoală.

Cei doi adolescenţi s-au cunoscut pe holurile şcolii. Ea avea doar 13 ani, iar el a împlinit în vară 15 ani.
Din timpul vacanţei mari, relaţia lor a devenit mult mai decât îşi imaginau părinţii lor, între cei doi consumându-se mai multe acte sexuale consimţite.
Practic din august şi până în decembrie cei doi adolescenţi s-au "iubit" în repetate rânduri, iar la finele anului tânăra a început să se simtă rău. Imediat după Revelion, mama fetei a mers cu ea la doctor, iar în urma unui ecograf au aflat că este însărcinată în cinci luni. A fost momentul în care părinţii şi-au dat seama că cei doi împărţeau mai mult decât o prietenie.

"Venea în fiecare zi la noi, ca copiii, la ora 7:00 era la uşă ca să meargă împreună la şcoală. Cine s-a gândit: doi copii, vă daţi seama, merg pe afară, se joacă, stau şi se uită la televizor la desene animate, se joacă la calculator împreună...cine se gândeşte că ei puteau face aşa ceva", a povestit mama adolescentei.
Numai că atunci când minora mergea acasă la adolescent, joaca se transforma în altceva.
Întreţineau relaţii sexuale în podul casei, povestea repetându-se până în decembrie 2012. Încă de la primele relaţii intitime fata a rămas însărcinată, însă nimeni nu a bănuit nimic.

Acum este prea târziu pentru a mai face ceva, iar mama adolescentei vrea ca fata ei să nască. "El vrea cu părinţii lui să o ia acasă (pe adolescentă -n.r), însă eu nu sunt de acord, pentru că ea nu este de măritat la vârsta aceasta", ne-a spus femeia. "Când o să se nască, o să-l înfiez eu şi o să crească în casă ca fratele ei. (...) Din septembrie fata o să meargă din nou la şcoală", a mai declarat femeia.
Femeia spune despre relaţia celor doi că aceasta poate continua după ce adolescenta va împlini 18 ani. Până atunci nu-i va mai lăsa împreună nesupravegheaţi.

Totuşi relaţia celor doi nu este privită cu ochi buni de politiştii din Rădăuţi. Aceştia s-au autosesizat şi au deschis un dosar de urmărire penală pe numele adolescentului, pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. Acesta va fi supus unei expertize psihologice pentru a vedea dacă avea discernământ, după care se va dispune procedural.

×
Subiecte în articol: adolescenti sex