x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

30 Aug 2005   •   00:00
NICK DE LA N&D CAUTA SPONSORI PRIN TELEFON. Componentul formatiei N&D, Nick, se pregateste sa mearga in turneu. Ultimele detalii au fost puse la punct, insa mai lipseste ceva. Este vorba de bani. "In acest moment caut sponsori. Prin cunostinte, la telefon sau prin Internet. Mi-am facut mape de presa, pe care le-am trimis unor oameni de afaceri. Mai raman confirmarile. Unii mi le-au dat deja, iar pe altii ii mai astept", a declarat cantaretul. De asemenea, Nick a tinut sa precizeze ca acest turneu va fi unul grandios. Se gandeste sa mearga in peste 20 de orase, impreuna cu inca doua trupe care sa cante in deschidere. "Vreau sa am si cateva concerte in aer liber", a mai adaugat jumatatea trupei N&D. (Adrian Vaduva)

SEZON PREA SCURT PENTRU VOLTAJ. Calin Goia, de la Voltaj, are un mare regret: sezonul estival a fost, parca, prea scurt. "Spre deosebire de anii anteriori, sezonul in care oamenii umpleau Litoralul a fost unul scurt. Poate ca ploile care au cazut in tara i-au impiedicat pe romani sa vina pe malul marii", a declarat vocalistul trupei. Cu toate acestea, concertele Voltaj de pe Litoral s-au bucurat de mare succes, iar Calin a fost artistul cu cele mai multe cereri de autografe. "Pe mine ma stie lumea mai bine si de aceea sunt in acest top", a incheiat cantaretul. (Adrian Vaduva)

STAPANE, TE CAUTA UN FRAIER! Firmele care comercializeaza telefoane mobile au renuntat la cunoscutele taraituri mai mult sau mai putin stresante si au dotat aparatele cu voci de la Hollywood. Astfel, la celular poate "suna" vocea Angelinei Jolie, care reda o replica din "Mr. and Mrs. Smith": "Still alive, baby?" (Esti inca in viata?). Sau cea a lui Robert de Niro cu celebra replica din "Taxi Driver": "You talking to me?" (Cu mine vorbesti?). Pe Litoral insa, cel mai des se aude din telefoanele mobile vocea lui Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare: "Stapane, te cauta un fraier! Stapane, fraierul insista, raspunde!". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator