x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

23 Aug 2005   •   00:00
La cald
DOAR UN MINUT. Florin Chilian (foto) poate intra in Cartea Recordurilor, cu noul lui videoclip, intitulat "Luni", care dureaza doar... un minut. Nici n-apuca bine sa cante, ca deja a pus punct. Cum i-a venit ideea? "Cant despre firesc, dar si firescul costa 500 de dolari, caci atat am dat pentru aceasta mini productie". In privinta femeilor, Chilian zice ca se "casatoreste" cam de doua ori pe saptamana: "Uneori uit numele fetelor iar daca retin, totusi, cum le cheama, e clar ca mi-au placut chiar si pentru o clipa. Ca sa nu fac vreo incurcatura, tuturora le zic, simplu, «Iubi»."

NU VREA IN TELENOVELE. Se zvonea, la un moment dat, ca actrita Stela Popescu s-ar fi certat cu partenerul ei de scena, Alexandru Arsinel, pe motiv ca ea ar vrea sa joace, fara el, intr-o telenovela: "Daca vreau sa apar intr-un serial de gen, nu-mi trebuie acordul nimanui, nici macar al lui Arsinel. Treaba este alta: eu cred ca in telenovele ar trebui sa fie distribuite doar actrite tinere si frumoase. Eu ce rol sa joc? De soacra acra?".

RECITAL LANGA BISERICA. Componentii trupei "Zdob si Zdub" (foto) au fost invitati sa sustina, zilele acestea, un recital, in cadrul festivalului dedicat muzicii folk europene, de la Krefeld (Germania). Locul de desfasurare al evenimentului este piateta din fata unei vechi biserici. Nu va lipsi din show nici Lidia Bejenaru, care va canta, impreuna cu sotul ei, cateva piese traditionale din Zona Marii Negre.

ATENTIE, CAD CASE! Stiati ca Mircea Baniciu este capabil, cu a sa voce, sa darame case? Cel putin asa sustine o sighisoreanca. Organizatorii Festivalului "Proemica", din Sighisoara, s-au confruntat cu o reclamatie din partea unei administratore, in timpul concertului sustinut de Baniciu: "A venit disperata la noi, ca sa ne avertizeze ca Baniciu canta atat de tare incat casa ei sta sa cada". In cele din urma, au fost alertati si expertii, insa nu s-au semnalat daune importante.

×
Subiecte în articol: observator