x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

03 Aug 2005   •   00:00
PR-UL S-A TRANSFORMAT IN BABY GIRL. Are si Festivalul Mamaia surprizele lui. Dupa cum se va vedea, acorda sanse tuturor. Chiar si PR-ilor, daca au cu ce. Astfel, Simona Cristocea, PR manager (inca) al Casei de productie RBA, se arunca in muzica pe cont propriu. Ca sa fim mai expliciti, a compus o melodie, a participat cu ea la selectia concursului si... iat-o participanta la Sectiunea Creatie. Piesa se numeste "Momente", este un soul si are o poveste inspirata din biografia artistei. Acum doi ani, Simona a trecut de preselectia juriului Festivalului de la Mamaia, cu piesa "Oare am gresit?", interpretata de trupa Bambi. Iata ca ea revine, de data asta ca interpret, compozitor (alaturi de Alexandru Ionita) si textier. Numele ei de scena este Baby Girl. Daca o va tine vocea (ea se lauda ca are un ambitus de doua octave si jumatate), s-ar putea sa fie una dintre surprizele festivalului. Oricum, Radu Baron va avea sigur o surpriza astazi, pentru ca va afla abia din acest articol de participarea subalternei sale la Mamaia. (Dana Andronie)

BOTEZATU-DEZBRACATU’. Ati fi crezut vreodata ca pana si nonconformistul Catalin Botezatu va ajunge sa se rusineze, mai ceva ca o fata mare? Ei, iaca, chiar asa s-a intamplat in cadrul unei sedinte foto pentru o revista mondena: "Cand am vazut cate fete sunt in jur, iar eu eram gol-pusca, nu stiam cum sa scap mai repede sau pe unde sa ma mai acopar", i-a declarat designerul congolezei Mbela (B1 TV), care l-a apostrofat pe masura: "Mai, Cataline, te astept la noi, in platoul emisiunii, dar sa vii imbracat, ca nu vreau sa vad «surprize»!".

CHEF LA SNAGOV. Mihaela Radulescu a primit din partea sotului ei, Elan, un superb medalion din aur, cu initiala A: "Darul are un simbol aparte, caci reprezinta initiala numelui copilului nostru, Ayan, care luni a implinit un anisor. I-am serbat ziua de nastere la vila din Snagov. Nu ne-am dorit sa-l ducem in alta parte, pentru ca micutul se simte foarte bine acasa, printre sutele de jucarii". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator