x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lia Ardelean: „Am obţinut un rezultat meritoriu, într-o dispută cu un sistem bine pus la punct”

Lia Ardelean: „Am obţinut un rezultat meritoriu, într-o dispută cu un sistem bine pus la punct”

12 Iun 2012   •   15:34

'Multumesc aradenilor care m-au votat si au avut incredere in mine, dar si intregii echipe USL pentru munca depusa in campanie, mai ales ca a fost judetul in care ne-am lovit de cea mai puternica organizatie PDL din tara. Am intrat in aceasta lupta cu increderea ca voi putea face multe lucruri bune pentru bunastarea aradenilor. Asa cum am mai spus, nu este suficient sa fii bun, ci trebuie sa si convingi electoratul, deoarece reusita in politica se traduce in numarul de voturi. Inca de la desemnarea mea, primele mesaje s-au referit la curajul pe care il am de a candida, iar la inceput nu am inteles de ce. Campania a dovedit cauza semnalelor respective, mai exact s-au spus multe neadevaruri si au existat momente in care am fost de-a dreptul surprinsa de asaltul vehement lansat impotriva mea. Am avut o campanie grea, a fost o lupta dificila, dar am respectat mesajul sloganului, aproape de oameni. Personal, desi imi asum rezultatul, nu am ce sa imi reprosez, cu atat mai mult cu cat lansarea mea in cursa electorala a survenit foarte tarziu. Consider ca am obtinut un rezultat meritoriu, intr-o disputa cu un sistem bine pus la punct', a subliniat Lia Ardelean.

Candidatul USL la Primaria Arad a mai aratat ca victoria actualului primar in acest scrutin a fost facilitata si de numarul mare de candidati. 'Tot Aradul a vuit in ultimele luni ca este necesara o coalizare generala pentru a-l debarca pe Falca. In fapt, s-au inscris inca 10 candidati fara sanse, iar unii dintre ei, prin atacurile nefondate la adresa mea, au permis ca primarul sa-si asigure un nou mandat, pentru care nu pot sa nu il felicit', a punctat Lia Ardelean.

Lucian Dobrater

×