x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Liceenii" / Ciutacu: "Golanas: fumeam, beam bere, jucam fotbal si aveam gagici"

"Liceenii" / Ciutacu: "Golanas: fumeam, beam bere, jucam fotbal si aveam gagici"

03 Dec 2008   •   00:00
"Liceenii" / Ciutacu: "Golanas: fumeam, beam bere, jucam fotbal si aveam gagici"

In vremurile actuale, un pusti banal, pe vremea de atunci, un rebel fara cauza.  • Ce nu ar trebui sa difuzeze in acest moment televiziunile din Romania, in opinia ta?
Orice interdictie genereaza nevoie de consum. N-as interzice nimic. Piata selecteaza. Si viata, care-i al dracu’ de curva!

  • Lumea spune ca titlul emisiunii tale, Vorbe grele, te caracterizeaza intocmai, deoarece nu te feresti sa spui lucrurilor pe nume. Care este vedeta tv de sex feminin de care te-ai saturat sa citesti in presa?
Din pacate, alea despre care citesc in presa nu-s vedete. Sau n-am eu la mine definitia exacta a vedetei... Daca vreti musai, nu pricep de ce-ar trebui sa ma intereseze - consumator media fiind – viata si opera Mariei Marinescu. E doar unul dintre exemple.

  • Dintre toti invitatii care au trecut prin studio pina in prezent, care este preferatul tau?
Sorin Oprescu, dar emisiunile cele mai bune au fost, in ordine, cele cu Grigore Lese, Damian Draghici si Stefan Popa Popa’s.

  • Ce preferi sa faci in timpul liber? Faci jogging, citesti, dormi...?
Merg la meciuri, la film sau la mall cu fiul meu, Vlad, si uneori cu el si cu sotia. In rest, dorm sau citesc. Recunosc, partea cu cititul se intimpla din ce in ce mai rar. Din pacate, acest aspect imi lipseste cel mai mult.

  • Cum erai in liceu? Cuminte, rebel, tocilar, poet, rocker?
Brinza buna-n burduf de ciine. In prima treime a celei mai bune clase din liceu. Golanas: fumeam, beam bere, jucam fotbal si aveam gagici. In vremurile astea, un pusti banal, pe vremea aia, un soi de James Dean, un rebel fara cauza.

interviu aparut in revista VIP

×
Subiecte în articol: romania