x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul PNL Sector 5, lovit în cap cu o bâtă

Liderul PNL Sector 5, lovit în cap cu o bâtă

01 Sep 2010   •   00:00

Cristian Olteanu, preşedintele PNL Sector 5, a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada Târgu Neamţ, agresorii fiind căutaţi poliţişti.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a spus că incidentul de pe strada Târgu Neamţ a fost semnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de la Secţia 25 au început cercetările în acest caz. El a precizat că în prezent poliţiştii îi caută pe agresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va revenit, vor lua o declaraţie de la acesta, pentru a se stabili împrejurile în care s-a produs agresiunea.

Cristian Olteanu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu multiple fracturi craniene, leziuni suferite probabil în urma unei agresiuni, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Popescu.

Medicul Bogdan Popescu a precizat că Olteanu este internat în Secţia de anestezie terapie intensivă a SUUB, starea lui fiind stabilă. El este conştient, iar medicii îi administrează tratament de specialitate.

×
Subiecte în articol: observator