x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Listarea la bursă a Hidroelectrica intră în linie dreaptă. Cine poate deveni acționar

Listarea la bursă a Hidroelectrica intră în linie dreaptă. Cine poate deveni acționar

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2023   •   19:41
Listarea la bursă a Hidroelectrica intră în linie dreaptă. Cine poate deveni acționar

Compania de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile societăţi de stat, va fi listată la bursă, anul acesta.

Anunțul a fost făcut de Radu Constantin, manager al departamentului de trading al Hidroelectrica, în cadrul conferinței organizată de DC Media Group, "Cum facem bursa mai atractivă pentru noi emitenți și investitori? Cum atragem la bursă noi jucători semnificativi din economia privată românească?".

”Este o așteptare de mult timp pentru Hidroelectrica de a fi listată. Mesajele transmise de noi către investitori sunt elemente care prin această listare vor oferi o transparență suplimentară prin acest proces IPO. Prin acest IPO, orice român poate deveni acționar la Hidroelectrica. Asta este o continuare normală și eficientă a unei companii care se află într-o zonă de maturitate, în acest moment. Hidroelectrica a trecut prin multe faze de maturizare, de la portofoliu până la segmente de business, astfel încât, în momentul acesta, suntem aliniați pentru această listare care va fi în anul 2023 și să venim în întâmpinarea absolut tuturor participanților la piața de capital și să oferim ceea ce se așteaptă de la noi”, a explicat Radu Constantin, citat de dcnews.ro

”Suntem într-un moment în care nu doar obiectivele financiare vor conta, ci și asumarea față de mediu și asupra impactului social al operațiunilor Hidroelectrica, astfel încât toate aceste deziderate vor fi îndeplinite de către companie și cu siguranță că vor fi un punct de reper în istoria BVB”, a încheiat  managerul Hidroelectrica.

×
Subiecte în articol: Hidroelectrica bursa