x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Locomotiva unui tren personal a luat foc în apropiere de Băileşti. Călătorii au fost evacuaţi

Locomotiva unui tren personal a luat foc în apropiere de Băileşti. Călătorii au fost evacuaţi

03 Feb 2012   •   06:10
Locomotiva unui tren personal a luat foc în apropiere de Băileşti. Călătorii au fost evacuaţi

Locomotiva unui tren in care se aflau 11 calatori a luat foc, in aceasta dimineata, la aproximativ cinci kilometri distanta de localitatea doljeana Bailesti.

Incendiul s-a produs in jurul orei 8:00, la locomotiva trenului Regio 9134 care circula din directia Craiova spre Bailesti, in Halta Horticola, dupa ce a luat foc motorul locomotivei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, maiorul Florin Cocosila, a declarat ca locomotiva trenului personal 9134 care circula din directia Craiova spre Bailesti a luat foc in Halta Horticola, in jurul orei 8:00, dupa ce a izbucnit un incendiu la motorul acesteia. Imediat ce a izbucnit focul, calatorii au fost evacuati din tren si nicio persoana nu a fost ranita.

"Pompierii actioneaza in acest moment cu mai multe echipaje pentru localizarea si stingerea incendiului. Toata operatiunea este sub control", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Dolj. El a mai spus ca mecanicul locomotivei a incercat sa stinga flacarile cu extinctorul insa nu a reusit. "In zona circulatia nu a fost afectata, mai ales ca exista o singura cursa Craiova-Bailesti", a conchis purtatorul de cuvant al ISU Dolj.

×