x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Londonezii, uimiți de ce transporta un camion. Mulți s-au oprit să facă poze (GALERIE FOTO)

Londonezii, uimiți de ce transporta un camion. Mulți s-au oprit să facă poze (GALERIE FOTO)

03 Iun 2015   •   08:09
Londonezii, uimiți de ce transporta un camion. Mulți s-au oprit să facă poze (GALERIE FOTO)

Londonezii aflați în trafic, în această dimineață, au rămas uimiți de încărcătura care se afla pe un trailer tractat de un camion.

Ceea pe părea un T-Rex mort era așezat pe trailer și acoperit cu o pânză albă de sub care se ițeau ghearele temutului dinozaur.

Citeşte şi: Google Street View ne face în ciudă. Vezi ce mașini ”rele” a surprins în fotografii (GALERIE FOTO)

Încă nimeni nu știe de ce și unde era transportat animalul preistoric. Cert este că pânza albă era pătată de ceea ce părea a fi sânge iar de una din gheare era legată o etichetă ca cele care se pun cadavrelor.


Un martor ocular a declarat pentru Mirror că: ”Era mai mult decât bizar să vezi enormul dinozaur printre autobuzele și cicliștii din trafic. Oamenii se tot opreau să se uite iar alții ăși scoteau telefoanele ca să fotografieze scena. Nu se putea înțelege unde îl duceau. Era doar pus în spatele unui camion și era parțial acoperit cu o pânză.”

Citeste si Cât costă dinozaurii din Râşnov

Dinozaurii T-Rex sau Tyranosaurux Rex au dispărut în urmă cu 60 de milioane de ani în urmă și probabil că este cel mai cunoscut dinozaur .



×
Subiecte în articol: dinozaur t-rex dinozaur mort