x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lotul Voicu, condamnări însumate de 16 ani de închisoare. Cea mai mare pedeapsă, Voicu - 5 ani cu executare

Lotul Voicu, condamnări însumate de 16 ani de închisoare. Cea mai mare pedeapsă, Voicu - 5 ani cu executare

01 Iun 2012   •   11:27
Lotul Voicu, condamnări însumate de 16 ani de închisoare. Cea mai mare pedeapsă, Voicu - 5 ani cu executare

Senatorul PSD Catalin Voicu a fost condamnat de instanta suprema, vineri, la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie in care a fost trimis in judecata alaturi de fostul judecator Florin Costiniu si de oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, decizia nefiind definitiva.

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, judecatorii instantei supreme suspendandu-i executarea pedepsei pentru o perioada de 7 ani.

Fostul judecator Florin Costiniu de la ICCJ a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, vineri, in dosarul de coruptie in care a fost judecat alaturi de senatorul PSD Catalin Voicu si de oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, decizia nefiind insa definitiva.

Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, a fost condamnat la 4 ani de detentie, pentru cumparare de influenta si trafic de influenta, de catre instanta suprema in procesul in care si senatorul PSD Catalin Voicu a primit o pedeapsa de 5 ani de inchisoare.

×