x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lovitura de teatru - Chirurgul Tranca, pus liber de instanta

Lovitura de teatru - Chirurgul Tranca, pus liber de instanta

de Carmen Dragomir    |    Violeta Fotache    |    01 Mar 2007   •   00:00
Lovitura de teatru - Chirurgul Tranca, pus liber de instanta

Tribunalul Bucuresti nu a acceptat ieri cererea procurorilor privind prelungirea arestarii preventive a lui Razvan Tranca. Daca Parchetul va pierde si recursul ce se judeca vineri, chirurgul va iesi din arest sambata noaptea.

Acuzat de viol si tentativa de omor asupra minorei Andreea Mocanu, doctorul Razvan Tranca a fost ieri scos din arest si dus in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, pentru a se decide starea in care acesta va fi cercetat: liber sau arestat? La Tribunal a fost prezenta si sotia doctorului. Procurorii au cerut instantei de judecata sa prelungeasca mandatul de arestare preventiva emis initial de Curtea de Apel Bucuresti pe o perioada de 15 zile. Tribunalul Bucuresti a respins insa cererea anchetatorilor, recursul declarat de acestia urmand sa fie judecat vineri, la Curtea de Apel Bucuresti.

APARAREA ACUZA
"Aceasta tanara minte cand spune ca a fost violata si aruncata. Judecatoarea aceasta a avut un curaj fenomenal sa dea solutia, avand in vedere linsajul mediatic declansat de Andreea"
Alice Draghici
aparator al medicului Tranca

AVOCATII DOCTORULUI. Accidentul s-a intamplat din vina fetei, care are o oarecare labilitate psihica, doar asa explicandu-se faptul ca statea pe marginea geamului inainte de a se prabusi de la etajul VI, au spus ieri avocatii lui Tranca. De precizat ca Andreea Mocanu neaga faptul ca ar fi avut vreo relatie amoroasa cu medicul si sustine ca a fost violata si imbrancita pe fereastra.

SURPRIZA
"Nu ne asteptam la un asemenea verdict. Ce, trebuia ca fata sa moara ca sa-l tina arestat?! Mi-e greu sa cred ca viata unui copil nu conteaza! Suntem socati!"
Beatrice Comaniceanu
aparator al victimei

"Aceasta tanara minte cand spune ca a fost violata si aruncata. O sa demonstrez acest lucru si am sa-i fac si plangere pentru denunt calomnios. Judecatoarea aceasta a avut un curaj fenomenal sa dea solutia, avand in vedere linsajul mediatic declansat de Andreea", ne-a spus ieri dupa proces aparatoarea medicului, avocata Alice Draghici.

REACTIE. "Suntem foarte dezamagiti. Nu ne asteptam la un asemenea verdict. Ce, trebuia ca fata sa moara ca sa-l tina arestat?! Mi-e greu sa cred ca viata unui copil nu conteaza! Suntem socati. Fetei i s-a facut expertiza psihiatrica si s-a constatat ca nu este labila psihic, asa cum spun avocatii apararii", ne-a declarat avocata victimei, Beatrice Comaniceanu, care nu a fost ieri la proces.
×
Subiecte în articol: observator