x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Luni la ora 9, lovitura in magistratura! Campioana detasarilor, NICOLETA NOLDEN, vrea de la CSM inca un stagiu de consul la Bonn

Luni la ora 9, lovitura in magistratura! Campioana detasarilor, NICOLETA NOLDEN, vrea de la CSM inca un stagiu de consul la Bonn

de Dan Constantin    |    22 Noi 2015   •   22:19
 Luni la ora 9, lovitura in magistratura! Campioana detasarilor, NICOLETA NOLDEN, vrea de la CSM inca un stagiu de consul la Bonn
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Nolden Nicoleta , judecatoare in scripte la Curtea de Apel Bucuresti, in fapt consul la Bonn, solicită o detasare la Bonn!.Asa apare in ordinea de zi a sedintei de luni 23 noiembrie a Sectiei judecatori a CSM, ORA 9, la punctul 8 al ordinii de zi.

In siteul consulatului unde doamna Nolden solicita detasare APARE DEJA CA ESTE IN PLINA ACTIVITATE, avand atributii pentru eliberarea actelor de stare civila. Printre picaturi mai participa si la activitati culturale, stimuland cu vorbe participarea romaneasca la Targul de arta de la Essen, de pilda..

Daca este sa fim corecti, cred ca nici chiar doamna Nolden nu mai stie pe unde functioneaza. Traseul profesional inceput in magistratura in 1999 la Judecatoria Sectorului 1, pe cand se numea Cristuș, a fost marcat de cateva arestari celebre-Becali, Iacubov, dar si de punerea in libertate a unui escroc față de care a fost milos si Basescu Traian.

Asta a calificat-o pentru postul de consilier al ministrului Predoiu care din 2011 tot asteapta sa devina premier. Nicoleta noastra n-a reusit sa acceada judecator la Curtea Suprema dar pentru ea mișcările mari abia acum veneau.

Devenita Nolden prin casatoria cu un conferentiar adus de CSM din Germania sa ne lumineze in problema salariilor magistratilor, doamna a vrut repede sa plece consul la Bonn, langa sotul, judecator la Curtea de Apel din Koln. CSM i-a dat aprobarea urgent iar Externele conduse de Baconski, la fel.

A chemat-o insa MRU dupa doua luni sa-i devina consiliera. A venit. A plecat MRU, s-a retras si doamna consilier de stat din Palatul Victoria. A fost avansata la cerere la Curtea de Apel Bucuresti dar si-a reluat RAPID detasarea la Bonn.

Acum solicita detasare! Macar se puteau pastra aparentele sa se scrie in ordinea de zi prelungirea detasarii. O fi corect? 

×