x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAI: 75 de localităţi izolate, 93 de drumuri blocate, 22 de judeţe afectate de ninsorile abundente

MAI: 75 de localităţi izolate, 93 de drumuri blocate, 22 de judeţe afectate de ninsorile abundente

17 Feb 2012   •   12:03
MAI: 75 de localităţi izolate, 93 de drumuri blocate, 22 de judeţe afectate de ninsorile abundente

Potrivit unui comunicat al MAI, in aceasta dimineata au fost raportate 93 de drumuri judetene blocate, si alte sapte cu circulatia ingreunata. Comparativ cu ziua de joi, mai erau 75 de localitati izolate.

De asemenea, MAI actioneaza in continuare cu un efectiv de 4.000 de persoane in zonele afectate de ninsori si viscol.

Potrivit comunicatului, "pilotii Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I. au executat 5 misiuni aeriene umanitare SMURD in 5 localitati, cu 3 elicoptere, in judetele Arad, Calarasi, Giurgiu, Neamt si Tulcea, pentru transportul a 5 persoane aflate in situatii medicale dificile.

Astazi sunt pregatite pentru misiuni umanitare 9 elicoptere ale Inspectoratului General de Aviatie de la unitatile din Bucuresti, Iasi, Targu-Mures, Arad, Tulcea, care vor interveni in functie de solicitari, pentru salvarea persoanelor aflate in dificultate".

Probleme in alimentarea cu energie electrica se mai inregistrau in 5 localitati din judetul Buzau pentru remedierea acestor defectiuni actionand 70 de echipe specializate ale S.C. Electrica.

×