x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mult de zece la sută dintre poliţiştii de la Rutieră din Iaşi nu deţin permise de conducere

Mai mult de zece la sută dintre poliţiştii de la Rutieră din Iaşi nu deţin permise de conducere

05 Apr 2012   •   10:25
Mai mult de zece la sută dintre poliţiştii de la Rutieră din Iaşi nu deţin permise de conducere

Chiar daca dirijeaza traficul, dau amenzi pentru stationare interzisa, pentru nepurtarea centurii de siguranta sau pentru vorbit la telefon in timpul conducerii autovehiculului, o buna parte dintre politistii de la Rutiera din Iasi nu detin permise de conducere.

"Lucratorii care desfasoara activitati pe liniile de circulatie au facut cursuri de legislatie si Cod Rutier, iar legea nu le cere sa detina permis pentru ca nu este nicaieri stipulat ca n-au voie sa-si desfasoare activitatea pe linie de rutiera daca n-au carnet de conducere", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi, Nicoleta Deciu, potrivit Realitatea TV.

Prefectul de Iasi spune ca va incepe o ancheta, pentru a vedea daca cei care dirijeaza traficul cunosc intr-adevar legislatia rutiera.

"Nu mi se pare normal sa avem reprezentanti ai Politiei Locale care dirijeaza autovehiculele in intersectiile aglomerate ale Iasiului si ei sa nu cunoasca regulile de circulatie", a spus Dragomir Tomaseschi, prefect Iasi.

×