x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe curse aeriene, anulate pe aeroporturile din ţară. Zborurile de pe Otopeni, blocate sau restricţionate din cauza viscolului

Mai multe curse aeriene, anulate pe aeroporturile din ţară. Zborurile de pe Otopeni, blocate sau restricţionate din cauza viscolului

26 Ian 2012   •   06:54
Mai multe curse aeriene, anulate pe aeroporturile din ţară. Zborurile de pe Otopeni, blocate sau restricţionate din cauza viscolului

Zece curse care ar fi trebuit sa decoleze sau sa aterizeze miercuri noapte pe aeroportul Otopeni au fost anulate. Alte trei curse au fost restrictionate, din cauza vantului puternic.

Potrivit purtatorului de cuvant al Aeroporturului Otopeni, Valentin Iordache, mai multe curse ale unor companii straine au fost anulate in cursul noptii, dar si dimineata.

Curse anulate pe Henri Coanda: Turkish Airlines 1047/1048 Istanbul - Bucuresti - Istanbul; Lufthansa 1656/1657 Munchen - Bucuresti - Munchen; Czech Airlines 804/805 Praga - Bucuresti - Praga; Lufthansa 1422/1423 Frankfurt - Bucuresti - Frankfurt; KLM 1379/1372 Amsterdam - Bucuresti - Amsterdam; Tarom 730 Sibiu - Bucuresti; Tarom 726 Targu-Mures - Bucuresti; Tarom 610 Timisoara - Bucuresti; Tarom 650 Cluj - Bucuresti, Tarom 710 Iasi - Bucuresti, Tarom 810 Suceava - Bucuresti; Tarom 620 Baia Mare - Bucuresti; Tarom 630 Oradea - Bucuresti.

De asemenea, pe Aeroportul Baneasa au fost anulate cursele German Wings 8716/8717 Bucuresti - Berlin, German Wings 794/795 Bucuresti - Koln Bonn si WizzAir 3185/3186 Valencia - Bucuresti - Valencia.

Acesta a recomandat pasagerilor care au rezervari pentru joi sa tina legatura cu reprezentantii companiilor aeriene pentru a fi la curent cu situatia zborurilor lor si sa-si ia o rezerva de timp suficienta pentru a ajunge la aeroport, pentru ca accesul se face dificil.

Zeci de romani au ramas blocati pe aeroportul din Timisoara. Avionul lor nu a putut sa aterizeze in Capitala.

In aceeasi situatie s-au aflat si pasageri care au vrut sa ajunga la Budapesta, Amsterdam, Istanbul, Frankfurt, Paris, Londra, Munchen sau Praga.

S-a rupt legatura si cu aeroporturile din Cluj, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures sau Iasi, iar cursele care au ajuns sau au parasit in cele din urma aeroporturile din Bucuresti au avut intarzieri de peste doua ore.

×