x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu, într-un apartament din Medgidia

Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu, într-un apartament din Medgidia

de Agerpres    |    04 Mar 2014   •   21:40
Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu, într-un apartament din Medgidia

O femeie şi un copil au suferit arsuri şi au fost spitalizate, iar alte nouă persoane au fost intoxicate cu fum, marţi seară, în urma exploziei unei butelii, urmată de incendiu, într-un apartament din Medgidia.

Primarul localităţii, Marian Iordache, a declarat că şi cei nouă intoxicaţi au fost transportaţi la spital, însă nu a fost necesară internarea lor.

Explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al doilea din patru al unui bloc, fiind avariate locuinţele mai multor familii.

"Suflul exploziei a spart opt ferestre şi au fost distruse mai multe uşi. (...) Blocul a fost debranşat de la gaze, de la apă. Au fost avariate şi ţevi de alimentare", a afirmat Iordache, menţionând că pompierii au reuşit stingerea incendiului.

Potrivit edilului, mai multe persoane au fost evacuate din imobil, acestea urmând să fie cazate în noaptea de marţi spre miercuri într-un hotel din Medgidia ce aparţine administraţiei locale.

×
Subiecte în articol: explozie butelie gaz butelie