x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe sectoare din București, fără curent electric. Reacția E-Distributie Muntenia

Mai multe sectoare din București, fără curent electric. Reacția E-Distributie Muntenia

07 Aug 2020   •   15:38
Mai multe sectoare din București, fără curent electric. Reacția E-Distributie Muntenia
Sursa foto: Victor Stroe

Avarie majoră în mai multe sectoare din București. Sectoarele 5 și 6 ale Capitalei, cât și Buftea, au rămas fără curent electric și fără apă. De asemenea, pană de curent a fost și la Palatul Victoria.

Mai mulți locuitori ai Capitalei au semnalat problemele și pe pagina de Facebook a Enel România. 

„Ați picat în tot Bucureștiul? Barem aveți bunul simț să răspundeți la telefon! Liniile telefonice nu vă funcționează! Lipsă de respect... la fel trebuie să vă plătim și noi facturile de acum încolo. Mereu aveți întreruperi de curent”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a Enel România. 

 „Nu vă era de ajuns Drumul Taberei de ne-ați stricat toată mâncarea și electronicele, acum ați luat și celelalte sectoare la rând? Nu vă e Rușine de serviciile absolut execrabile pe care le oferiți? Nu sunteți în stare să administrați această instituție”, se arată într-un alt comentariu. 

„Un incident aparut in sistemul de transport al energiei electrice in jurul orei 13, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia, a cauzat astazi o intrerupere in alimentarea cu energie electrica a statiilor adiacente, care alimenteaza zona de vest si centrala a municipiului Bucuresti si zone limitrofe din judetele Ilfov si Giurgiu. In prezent, a fost reluata alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretam disconfortul produs clientilor”, au declarat reprezentanții E-Distributie Muntenia.

 

×
Subiecte în articol: bucuresti avarie curent electric