x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia

Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia

12 Dec 2011   •   05:26
Mălina Olinescu a murit. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia

Dupa disparitia Madalinei Manole, o noua drama zguduie muzica romaneasca. Cantareata Malina Olinescu a murit, noaptea trecuta, dupa ce s-a aruncat de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti. Malina Olinescu era fiica cantaretei Doina Spataru si avea doar 37 de ani.

Potrivit directorului coordonator SMURD, Bogdan Oprita, echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0:58. Membrii echipajului SMURD au facut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, desi cantareata era decedata.

Prietenul artistei, Calin Geambasu crede ca Malina a recurs acum la acest gest dupa ce s-a despartit de iubitul ei si spune ca a amenintat de mai multe ori ca-si va lua viata.

Citeste si Octavian Ursulescu: "Ultima oara cand am vazut-o pe Malina era intr-o stare buna, era vesela"

Criminalistii au luat probe de la fata locului, dar nu au nici un dubiu ca a fost vorba de sinucidere. Trupul a fost transportat la IML.

Citeste si Raport IML: Moartea Malinei Olinescu a fost violenta



Malina Olinescu-a nascut pe 29 ianuarie 1974, la Bucuresti, si a absolvit liceul de filologie Iulia Hasdeu. Provenind dintr-o famile de artisti (mama, cantareata consacrata, iar tatal actor), Malina iubeste muzica si incepe sa cante inca de la varsta de 5 ani, participand apoi la numeroase festivaluri impreuna cu corul scolii gimnaziale.

Incepand cu anul 1993, dupa terminarea liceului, Malina canta in programele unor cluburi din Bucuresti.

In 1995 participa la festivalul de muzica usoara Aurelian Andreescu, sectiunea interpretare unde castiga premiul I.

In anul 1996, Malina are sansa sa faca parte dintr-o echipa de cantareti talentati numita "Scoala Vedetelor", intr-un show de televiziune foarte apreciat si urmarit, impreuna cu care solista a realizat si numeroase concerte in intreaga tara. Aceasta perioada a insemnat pentru Malina rampa de lansare in lumea muzicala si sansa ei de a castiga un public din toate categoriile de varsta.

In 1996, participa la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia, unde obtine premiul III la sectiunea "Interpretare".

In 1997, in cadrul aceluiasi festival, obtine, impreuna cu compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la sectiunea "Slagare", cu melodia "Mi-e dor de tine". De altfel, anul 1997 este un an plin de succese pentru Malina, in care castiga si premiul I la sectiunea "Interpretare" a prestigiosului festival "Cerbul de Aur".

In 1998, impreuna cu acelasi compozitor, Adrian Romcescu, castiga Selectia Nationala Eurovision si reprezinta Romania la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred". Tot in acelasi an castiga premiul III, impreuna cu colegul ei si compozitorul Adrian Despot, la sectiunea "Creatie" a Festivalului Mamaia cu piesa "Pot sa zbor".

In 2000 alaturi de Petre Magdin modereaza emisiunea "Intalnirea de la miezul noptii", TVR.

Avand o fire modesta, dar deschisa si prietenoasa, Malina lasa muzica si aparitiile sale sa vorbeasca cel mai bine pentru ea. Publicul sau o primeste cu multa caldura si dragoste de fiecare data, lucru care o determina sa isi pregateasca cu grija fiecare etapa a carierei sale, chiar daca a mai intampinat dificultati de-a lungul timpului. Se bucura de prietenii apropiati si de locurile frumoase in care are ocazia sa calatoreasca in timpul sau liber. (V.M.)

×