x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Adrian Strâmbeanu, a demisionat

Managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Adrian Strâmbeanu, a demisionat

06 Dec 2013   •   10:43
Managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Adrian Strâmbeanu, a demisionat

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a solicitat, vineri, încetarea contractului de management cu acordul părţilor, cererea fiindu-i aprobată de Consiliul Judeţean Prahova, interimatul fiind asigurat de către directorul medical Florin Puşcariu.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Sebastian Danielescu, managerul SJU Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, a transmis, vineri, preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, o solicitare privind încetarea contractului de management încheiat în decembrie 2010 şi care expira la data de 13 decembrie 2013.

Danielescu a declarat pentru Mediafax că solicitarea a fost aprobată, iar conducerea spitalului a fost preluată, interimar, de către directorul medical al unităţii sanitare, Florin Puşcariu.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Prahova, Strâmbeanu a solicitat încetarea contractului de management "pentru detensionarea situaţiei apărute la unitatea medicală". Documentul citat precizează că medicul Florin Puşcariu va deţine funcţia de manager interimar până la scoaterea postului la concurs, dar nu mai mult de 90 de zile. În solicitarea de încetare a contractului de management, Adrian Strâmbeanu nu precizează motivele pentru care cere încetarea contractului înainte de termen.

×