x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Manda: Horia Georgescu a relatat despre zile de naştere ale şefului SRI şi prim-adjunctului său

Manda: Horia Georgescu a relatat despre zile de naştere ale şefului SRI şi prim-adjunctului său

16 Noi 2017   •   07:45
Manda: Horia Georgescu a relatat despre zile de naştere ale şefului SRI şi prim-adjunctului său

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri seară, după audierea timp de aproape cinci ore a fostului şef al ANI Horia Georgescu, că acesta din urmă a relatat despre zile onomastice la care au participat persoane din conducerea SRI şi oameni politici.

"Ne-a relatat despre o zi onomastică a domniei sale, la care au participat persoane din conducerea SRI şi persoane politice, despre zile de naştere ale şefului SRI, la vremea respectivă, şi prim-adjunctului la vremea respectivă, care se ţineau la K2 şi la care participau diferite persoane din zona politică, din zona instituţiilor de forţă. A enumerat toate instituţiile de forţă. Sunt o parte din persoanele politice de la PSD, PDL, PNL şi tot ce înseamnă zona de forţă din Ministerul Justiţiei şi instituţiile de forţă ale statului", a afirmat Manda.

Întrebat dacă la aceste întâlniri a participat şi Laura Codruţa Kovesi, Manda a spus: "Dacă aş confirma sau infirma vreunul dintre nume, ar trebui să fac la fel cu toate numele. S-a vorbit de instituţii de forţă, de informaţii, conducerea acestor instituţii, inclusiv Ministerul Justiţiei, zona de parchete, zona de instanţe, nu pot da nume". AGERPRES /(A-autor: Sorin Peneş, editor: Antonia Niţă)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPRE www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: claudiu manda Horia Georgescu