x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maraton de vaccinare în șase spitale ale MApN, de Ziua Națională a României

Maraton de vaccinare în șase spitale ale MApN, de Ziua Națională a României

26 Noi 2021   •   16:34
Maraton de vaccinare în șase spitale ale MApN, de Ziua Națională a României
Sursa foto: Foto Victor Stroe

Un maraton de vaccinare va avea loc în 1 și 2 decembrie în șase spitale ale Ministerului Apărării, cu ocazia Zilei Naționale.

Maratonul începe miercuri, 1 decembrie, la ora 8.00, și se va încheia până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie.

Acesta se va desfășura la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov și Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 26–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare MApN va fi între 8.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

(sursa: Mediafax)

×