x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marcel Vela face precizări cu privire la organizarea nunților după data de 15 mai

Marcel Vela face precizări cu privire la organizarea nunților după data de 15 mai

23 Apr 2020   •   12:41
Marcel Vela face precizări cu privire la organizarea nunților după data de 15 mai
Sursa foto: pixabay.com

După data de 15 mai nu se vor putea organiza nunți cu sute de persoane, însă din luna august ar putea fi permisă participarea a maximum 8 persoane la astfel de evenimente, a transmis ministrul de Interne, Marcel Vela

"Cu părere de rău nu pot da un răspuns pozitiv pentru că nunţile românilor în perioada în care, chiar dacă se relaxează în 15 mai condiţiile de reţinere, de comprimare a unor posibilităţi de a ne mişca liber, de a fi alături de cei dragi, aceste condiţii nu se vor relaxa sută la sută. Individual probabil vom avea dreptul la această mişcare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva câteva probleme individuale, dar, din păcate, presupun eu, nu vă dau un răspuns oficial, nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus.

Nu înseamnă că în 15 mai virusul s-a oprit şi ia o pauză. Noi va trebui să fim atenţi în continuare, să ne protejăm, să purtăm mască, să avem grijă să ne spălăm pe mâini, să nu stăm mai mult de trei la o discuţie, să respectăm distanţarea socială, anumite activităţi se vor relua în anumitre condiții.

În consecinţă, cred că poate avea loc nunta în condiţii normale, iar partea festivă cu cheful să o lăsăm mai la toamnă, când putem evalua această epidemie.

Cred că în august va fi o relaxare, cu mai multe persoane, nu cu sute sau mii de persoane, dar va fi o relaxare în 23 august probabil, dar depinde de cum reacţionăm fiecare român astfel încât să diminuăm infecţiile cu acest virus", a explicat Vela pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: relaxare restrictii nunti Marcel Vela