x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mare scandal la RATB. Şefii vor să împiedice furtul de combustibil. Ce spun sindicaliştii ?

Mare scandal la RATB. Şefii vor să împiedice furtul de combustibil. Ce spun sindicaliştii ?

11 Sep 2012   •   06:05
Mare scandal la RATB. Şefii vor să împiedice furtul de combustibil. Ce spun sindicaliştii ?

Scandal la Regia de Transport in comun Bucuresti. Sindicalistii spun ca achizitiile facute la preturi umflate risca sa blocheze transportul public in Capitala. Pentru a face economie, conducerea RATB a decis sa schimbe sistemul de alimentare a autobuzelor. Mai nou, totul e monitorizat. In acest fel, sefii Regiei spera ca nu e va mai fura combustibil .

RATB-ul a schimbat insa sistemul de alimentare al autobuzelor. Fiecare sofer are un card electronic. Pe fiecare rezervor a fost monat un inel cu datele de identificare ale autovehiculului. In acest fel soferul nu-si poate alimenta masina personala. In plus totul este inregistrat video.

Potrivit antena3.ro, aproape 700.000 de oameni circula in fiecare zi cu RATB-ul. Este vorba de calatorii care au abonamente sau portofele electronice. E o afacere sa te ocupi de transportul in comun in Capitala. Conteaza insa cum sunt administrati acesti bani.

Liderii de sindicat spun ca achizitiile sunt facute la preturi mult prea mari. In plus, pentru multe autobuze lipsesc piese importante, cum ar fi cauciucurile.

Iar acum sindicalistii spun ca sefii din Regie ii ameninta cu disponibilizari.

×
Subiecte în articol: ratb combustibil furt scandal