x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marea lu’ Banica

Marea lu’ Banica

de Catalina Iancu    |    04 Aug 2005   •   00:00
Marea lu’ Banica

Stefan Banica Jr. a impuscat doi iepuri dintr-un foc pe Litoral: a venit la Tonomat si a incercat marea cu degetul. De la picior. Caci nu s-a aventurat sa faca baie in mare, ci a intrat in apa doar pan’ la genunchi.

Banica se misca repede si bine. Cu toata aglomeratia de pe drumurile ce duc spre Marea Neagra a ajuns la timp, marti dimineata, in Mamaia. N-a intarziat nici un minut la intalnirea DP plaja lui Maruta. De altfel, artistul este cunoscut pentru punctualitatea sa de tip englezesc. Cantaretul a venit special de la Bucuresti pentru emisiunea amintita, fiindca i s-a parut geniala ideea realizatorului de a-i supune pe cantareti la testul cantatului live. Fiindca desfasuratorul a fost putin modificat, tocmai Banica n-a prestat! Cu siguranta nu s-ar fi simtit nici o diferenta, fiindca toata lumea stie ca Stefan canta fara CD.

COADA LA AUTOGRAFE. Fiindca anul trecut turistii au avut parte numai de suse, in acest sezon sunt dornici sa asculte muzica buna si sa vada artisti adevarati. Poporul vrea Banica. Stefan Banica Junior. Asa ca, dupa emisie, actorul a mai stat o jumatate de ora sa dea autografe. Iar admiratorii erau in culmea bucuriei ca l-au putut vedea de aproape. Fanii efectiv trageau de el. Lumea curioasa, mai ceva ca paparazzii. Unii l-au intrebat daca-i va mai face un fratior sau o surioara lui Radu, baiatul lui. "Imediat cum ajung la Bucuresti, ma apuc de treaba!", a venit si raspunsul. Interpretul n-a plecat fara sa cotizeze la cutia pentru sinistrati, unde a donat 4 milioane de lei. Dupa "sesiunea" de autografe, Stefan Banica Jr. a pornit-o spre un hotel din capatul Mamaiei, unde a baut un suc la o terasa, cu impresarul lui si inca doi prieteni. Nu s-a balacit in mare, ci a intrat "la apa" doar pana la genunchi. A stat pe plaja aproximativ o ora, dupa care a plecat spre Capitala. Degeaba si-a pus ochelarii de soare, degeaba s-a imbracat in maiou si pantaloni scurti, ca lumea tot l-a recunoscut. Dar nimeni n-a indraznit sa-l deranjeze.

×
Subiecte în articol: observator banica